Menu
Menu
Winkelwagen

Retour voorwaarden

Retour procedure

Ons streven is dat u tevreden bent met alles wat u koopt in de webwinkels van Best-Fix BV
Is er iets mis gegaan met de bezorging of heeft u een klacht? Neem dan contact met ons op.
Wij staan voor u klaar en helpen u graag om het probleem op te lossen.

Ontvangstcontrole:
Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn.
Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@bestfix.nl of telefonisch via +31 (0)570 768 737 aan ons te melden. Wanneer u artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd.

Het retourformulier:
Om uw retour in goede orde te verwerken, is het noodzakelijk het digitale retourformulier in te vullen. U vindt dit retourformulier onderaan in de grijze balk onder Klantenservice.
Vul het formulier compleet in. De klantenservice is dan op de hoogte van het product dat door u retour wordt gestuurd en zal uw retourformulier beantwoorden. Indien de goederen geretourneerd kunnen worden, krijgt u ook het adres waar de goederen naar terug gestuurd kunnen worden.

Let op: Vergeet alstublieft niet een kopie van de factuur in de doos bij te voegen, wij weten anders niet van wie het pakket afkomstig is.

Wij raden u aan om een traceerbare manier van verzenden te gebruiken en bewijzen van verzending te bewaren in geval van twijfel. Houdt u er rekening mee dat uzelf de kosten voor retourzending dient te betalen.

Alle geretourneerde artikelen, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Het artikel is compleet en onbeschadigd
 • Het betreft niet een op maar besteld of speciaal voor u besteld artikel
 • Artikelen uit onze Outlet worden niet retour genomen
 • Het artikel is niet gebruikt
 • De (fabrieks)verpakking is origineel, onbeschadigd en niet door u beschreven of beplakt
 • Het digitale retourformulier is via de webwinkel, waar u het product heeft aangeschaft, ingevuld en verzonden en u heeft een (kopie van de) factuur in de doos bijgevoegd
 • De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen
 • Vermeldt duidelijk het retouradres, dat u van onze klantenservice heeft gekregen, op de verzenddoos
 • Kosten van retourzending zijn voor afzender

Productverpakkingen dienen stevig verpakt en onbeschadigd retour gestuurd te worden. Verpak bijvoorbeeld de originele verpakking van krammen in een extra doos, zodat ook de originele verpakking tijdens transport niet beschadigt.

Omruilen:

Verkeerd besteld? Stuur ook in dat geval het retourformulier in en vermeld daarin uw naam, ordernummer, het product dat u terug wilt sturen en het gewenste product dat u zou willen ontvangen. Onze klantenservice neemt z.s.m. contact met u op.
Indien u moet bijbetalen, sturen wij u een email met het verschuldigde bedrag, zodat u dit vooraf aan ons over kunt maken.
Wij leggen het product dat u wenst direct (indien voorradig) voor u apart, totdat we uw retourpakket en uw betaling hebben ontvangen (in geval van bijbetaling).

Indien u een goedkoper product heeft uitgekozen, wordt u terug betaald in een winkeltegoed die verrekend wordt met uw volgende bestelling.

Let op:

 • Best-Fix BV brengt wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze omruiling.
 • Alleen indien Best-Fix per abuis een verkeerd artikel gestuurd heeft, zal het juiste artikel zonder bijkomende verzendkosten verzonden worden.
 • Speciaal voor u bestelde producten kunnen niet retourgenomen worden, tenzij schriftelijk overeengekomen.